Infab söker junior webbutvecklare.

På Infab brinner vi för webbutveckling och söker nu en webbutvecklare som delar vår passion. Du kommer framförallt att jobba med utveckling, avancerad Javascript/Typescript i Angular2 samt backendfunktionalitet i PHP med ramverken Cake och Laravel.

Infab har idag ett trettiotal medarbetare på våra kontor i Kristianstad, Helsingborg, Malmö och Karlskrona och erbjuder ett brett urval av kommunikationstjänster där de digitala tjänsterna är en viktig del av vårt totala erbjudande.

Vi ser att du är flexibel och gärna testar ny mark i den snabba tekniska världen vi befinner oss i, hoppar in och hjälper din kollega som behöver ett bollplank och bidrar med nya idéer. Du har stora möjligheter att utvecklas och specialisera dig hos oss tillsammans med resten av vårt team.

I din ansökan ser vi gärna att du berättar om din erfarenhets- och kunskapsnivå samt gärna konkret visar projekt som du jobbat med, oavsett om det är från yrkeslivet eller dina studier. Har du arbetat med kvalitetssäkring och/eller testning är det en merit. Nämn speciellt om du har erfarenhet eller kunskap kring till exempel Varnish, Git, PHPUnit, grundläggande dev-ops kunskaper, TDD, Vue.js, objektorienterad PHP etc.

Infab är en kommunikationsbyrå med fyra kontor i södra Sverige. Denna tjänst är placerad på kontoret i Kristianstad på bekvämt promenadavstånd från stationen för dig som pendlar. Det digitala teamet är ett tajt gäng inom byrån, vilket gör att vi lägger stor vikt vid den gnista som uppstår mellan oss. Du ska se fördelarna med att jobba på en byrå där man ibland rör sig långt utanför sin comfort zone samt har frihet i att lägga upp och genomföra sitt arbete. Vi värdesätter din åsikt och vill att du vågar berätta när du har en bättre idé kring hur en lösning ska se ut.

Intervjuer görs löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kan vara deltid eller heltid och är förlagd till Infab Kommunikation Skåne AB i Kristianstad. Skicka din ansökan till anders.larsson@infab.nu. Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att maila eller ringa Anders på telefon 0733 - 21 00 99.