Reklamfilminspelning i kohage.

Igår befann sig delar av Infab på Klockarebacken i Nättraby strax utanför Karlskrona. Anledningen var en reklamfilminspelning för Karlskronahem. Fram till 2020 ska de bygga 400 nya bostäder på flera olika platser i Karlskrona. Reklamfilmen är en del i den övergripande kampanjen ”400 nya Karlskronahem”.

En orange soffa. En vacker hage med en liten naturdamm. En plats med fantastiskt utsikt. Med hjälp av de vackra miljöerna och de härliga aktörerna Caroline och Dimitri kommer en dröm om det nya boendet att visualiseras. Filminspelningen började tidigt i ottan och slutade långt efter mörkret fallit. Reklamfilmen kommer visas på biografer efter årsskiftet. Håll utkik!

Att kommunicera med film har stora fördelar – inte minst när ditt varumärke vänder sig till en publik som är mer van vid att ta till sig information via rörlig bild än med skriven text. Infab arbetar med film, storytelling, manusförfattande och regi; både inom samhällskommunikation och i kommersiella sammanhang. Förutom Karlskronahem finns bland andra SVT, IFK Kristianstad, Hilding Anders Sweden och ett flertal kommuner på kundlistan.

Vill du veta mer om hur Infab kan hjälpa er med film? Kontakta Martin Larsson, regissör och manusförfattare på Infab: martin.larsson@infab.nu.