Välkommen Frida!

Vi hälsar Frida varmt välkommen till oss här på Infab! I vår kommer hon att praktisera på vårt Helsingborgskontor.

Under åtta veckors tid kommer Frida att få dela vardag med Infabs kommunikationsansvarig, Lina Andréasson, och testa på alla de varierande uppgifter som kan hamna på en kommunikatörs skrivbord. Vi ser mycket fram emot att ha Frida här hos oss som redan från första stund spridit positiv energi på kontoret.

Berätta lite om dig själv
Mitt namn är Frida Karlsson, jag är 22 år gammal och bor i Helsingborg. Glad, positiv och kreativ är tre ord som beskriver mig väl. Jag läser strategisk kommunikation på Lunds Universitet och är inne på mitt andra år. Det är en bred utbildning där internkommunikation, PR och kommunikationsdesign är några av kurserna. Utanför studierna och praktiken är jag intresserad av inredning och golf och mycket av min lediga tid spenderas därmed i inredningsbutiker eller på golfbanan.

Varför valde du Infab?
Infab kändes som rätt val för mig då inriktningen på vägledande kommunikation var något som intresserade mig och som jag ville lära mig mer om. Även de arbetsuppgifter jag blivit tilldelad passar mig, det jag är intresserad av och det jag lärt mig i min utbildning. Deras höga kompetens inom sitt område speglas i det dem gör. Första gången jag var här fick jag ett bra bemötande, det var en välkomnande stämning och jag kände mig som en del av teamet direkt.

Vad har du för förväntningar på din praktik?
Förväntningarna jag har på min praktik är att få en inblick i hur det är att jobba som kommunikatör och se hur arbetet på en byrå ser ut. Att få se hur det jag lärt mig i teori används i praktiken ser jag fram emot och även att få med mig många lärdomar till framtida projekt.