Driven projektledare som vill visa vägen

Infab söker en projektledare till kontoret i Karlskrona.

Allt högre tempo. Allt fler budskap. Allt fler valmöjligheter. Att navigera i kunskapssamhället är en rejäl utmaning. Här kommer du och Infab in i bilden.

Vi är 35 kommunikatörer som brinner för att göra Sverige mindre krångligt. Det sker genom Vägledande kommunikation – strategier, film, design, webblösningar och mycket annat som gör enkelt, gör synligt och visar vägen för medborgare, privatkunder, företagsledare och förvaltningschefer, för att ta några exempel.

Glädjande nog verkar vi vara något på spåren. Faktum är att antalet kunder och uppdrag växer snabbare än någonsin. Därför behöver vi omgående förstärkning till kontoret i Karlskrona.

Energi och överblick
Som projektledare hos oss leder du projekten från brief till utvärdering. Du ger energi till arbetsgruppen, utvecklar kunder, genererar affärer samt ansvarar för budget och uppföljning. Ditt intresse för uppdragsgivarnas utmaningar inom kommunikation är stort, och det kombineras med kunskaper och insikter om olika kanaler.

Kanske finns du på en kommunikationsbyrå idag eller så arbetar du med projektledning och kommunikation i näringslivet eller inom offentlig sektor.
Vi räknar med att du har relevant utbildning eller motsvarande yrkeskunskaper. Erfarenhet från arbete med offentliga verksamheter är meriterande.

Vi är nyfikna på dig
Låter det här intressant? Skicka i så fall din ansökan med cv till elin.malmhult@infab.nu. Sista ansökningsdag är den 26 maj. Rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att träffa dig och få din syn på kommunikation som visar vägen.