Kreativ formgivare som vill göra enkelt

Infab söker en grafisk formgivare till kontoret i Karlskrona.

Att navigera i dagens samhälle är ofta klurigt. Tempot är högt och budskapen är många, liksom valmöjligheterna. Här kommer du och Infab in i bilden.

Vi är 35 kommunikatörer som brinner för att göra Sverige mindre krångligt. Det sker genom Vägledande kommunikation – strategier, film, design, webblösningar och mycket annat som gör enkelt, gör synligt och visar vägen för medborgare, privatkunder, företagsledare och förvaltningschefer, för att ta några exempel.

Glädjande nog verkar vi vara något på spåren. Faktum är att antalet kunder och uppdrag växer snabbare än någonsin. Därför behöver vi omgående förstärkning till kontoret i Karlskrona.

Visa vägen – och överraska
Som formgivare hos oss arbetar du med allt från kommunikationskoncept till löpande produktion. I samarbete med en art director eller på egen hand tar du fram visuella lösningar som visar vägen och överraskar. Du behärskar både tryckt och digital publicering och har järnkoll på detaljer och deadlines.

Du kan InDesign, Photoshop och Illustrator på dina fem fingrar. Erfarenhet av ux-design, rörlig bild och illustration är ett plus. I botten har du förmodligen en grafisk utbildning. Erfarenhet från arbete med offentliga verksamheter är meriterande.
För att trivas på Infab är det viktigt att du tycker om att ha kontakt med kunder och samarbetspartners.

Vi är nyfikna på dig
Låter det här intressant? Skicka i så fall din ansökan med cv till elin.malmhult@infab.nu. Bifoga även tre arbetsprover i en pdf och skriv en kort beskrivning till varje arbetsprov (kund, bakgrund till uppdraget, din roll och när arbetet utfördes). Sista ansökningsdag är den 26 maj. Rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att träffa dig och få din syn på grafisk form