Ny sammanslagning ger spännande möjligheter

Från den 1 maj är Infab Kommunikation AB ny huvudägare till Ikoncept AB.

Sammanslagningen innebär en förstärkning hos båda företagen och ger nya spännande möjligheter – till såväl befintliga som blivande kunder.

Ikoncept AB i Kristianstad är ett företag med bred kompetens inom webb och systemutveckling. De har bland annat tagit fram iCatServer, en molntjänst som underlättar hanteringen av digitala bilder inom större organisationer. Tjänsten används inom flera kommuner, men även inom den privata sektorn av företag som Gekås Ullared och HeidelbergCement.

– Det finns en stor potential i Ikoncepts produkter och de har starka kunder. Tillsammans med våra befintliga produkter så ser vi en möjlighet till synergier, att vi tillsammans kan bli ännu starkare, säger Jakob Ståhl, vd på Infab.

Även Ikoncept ser flera gynnsamma effekter med sammanslagningen. Dels en förstärkning av teamet, dels en möjlighet att utveckla såväl produkterna som företaget i en snabbare takt.

– Det känns otroligt spännande. Vi har själva känt att vi behöver lite mer muskler och Infab känns helt rätt. Vi går från att vara ett ganska litet företag till att ha ett stort företag i ryggen, säger Daniel Modig på Ikoncept.

Kontakta Jakob Ståhl eller Daniel Modig om du vill veta mer.