Trendens har nominerats till årets Publishingpris 2017!

Upphandlingsmyndigheten är en av Sveriges nyaste myndigheter. Deras publikation Trendens, som Infab och Upphandlingsmyndigheten tillsammans tagit fram, har blivit nominerad till årets Publishingpris 2017 i kategorin Rapporter.

En av utmaningarna som en ny myndighet står inför är att skapa igenkänning hos de målgrupper man ska kommunicera med. Men också att skapa en standard för kontinuerlig kommunikation kring uppdraget – att löpande informera definierade målgrupper om vad som händer på upphandlingsområdet.

Infab tog därför fram ett kommunikationskoncept och struktur för denna återrapportering. Verktyget blev magasinet Trendens, som riktar sig primärt till regering, beslutsfattare, upphandlingschefer och upphandlare samt akademin. Innehållet är brett och både informativt och inspirerande med nationella och internationella trendspaningar, aktuell statistik och forskningsresultat. Fakta presenterades i form av infografik – som gör innehållet mer lättläst och tilltalande för ögat.

Trendens har nu blivit nominerad till årets Publishingpris 2017 i kategorin Rapporter! Vinnarna offentliggörs vid prisutdelningen den 23 oktober på Berns och Chinateatern.

Elin Malmhult, kundansvarig och strategisk projektledare, säger:
Att lyckas få en nominering i Publishingpriset är fantastiskt härligt! Att det sedan är tillsammans med en av Sveriges nyaste myndigheter gör det extra roligt. Vi är mycket stolta över resultatet av ett fint samarbete.