Vi söker en Art Director som vill visa vägen

Infab söker en konceptuell Art Director till kontoret i Kristianstad.

Vi söker en Art Director som är stark både visuellt och idémässigt samt har erfarenhet av strategi- och konceptarbeten. Du är van att visualisera dina idéer snabbt och känner dig även hemma inom det digitala. Din uppgift blir att utveckla koncept och idéer för våra kunders räkning samt arbete med löpande produktion. Du har ett övergripande ansvar för det visuella idéarbetet och är ett internt bollplank för det team du samarbetar med. Vi håller noggrannhet, initiativtagande och driftighet högt och söker dig som brinner för kommunikativa lösningar som visar vägen och överraskar.

Om dig
Du är en strategisk och idéstark Art Director som känner dig bekväm med alla steg i den kreativa processen. Du arbetar troligtvis på en kommunikationsbyrå idag och letar efter nya spännande utmaningar. I ditt bagage har du en portfolio med erfarenheter av kunder inom det privata näringslivet så väl som av offentliga organisationer. Du är van att jobba i tighta arbetsteam med höga kreativa ambitioner. Vi ser vidare att du är en person som är flexibel och som brinner för att göra verklig skillnad.

Om oss
Välkommen till kommunikationsbyrån Infab. Vi har 35 anställda, omsätter drygt 50 miljoner kronor (2016) och har kontor i Helsingborg, Malmö, Kristianstad och Karlskrona. Vi arbetar med en rad spännande kunder så som Hilding Anders, HKScan, Kronfågel, Swedavia, Karlskrona Kommun, Syngenta, Rosenqvist, C4 Energi, Upphandlingsmyndigheten med flera.

Vi är nyfikna på dig
Låter det här intressant? Skicka i så fall din ansökan med cv till rekrytering@infab.nu. Sista ansökningsdag är den 11:e mars. Vi ser fram emot att träffa dig. Har du några frågor kan du kontakta Annica Lagergren, annica.lagergren@infab.nu.