Är du en driven projektledare?

Infab söker en projektledare till kontoret i Karlskrona.

Allt högre tempo. Allt fler budskap. Allt fler valmöjligheter. Att navigera i kunskapssamhället är en rejäl utmaning. Här kommer du och vi på Infab in i bilden.

Vi är 35 kommunikatörer som brinner för att göra Sverige mindre krångligt. Det sker genom Vägledande kommunikation – strategier, film, design, webblösningar och mycket annat som gör enkelt, gör synligt och visar vägen för medborgare, privatkunder, företagsledare och förvaltningschefer, för att ta några exempel.
Glädjande nog verkar vi vara något på spåren. Faktum är att antalet kunder och uppdrag växer snabbare än någonsin. Därför behöver vi omgående förstärkning till kontoret i Karlskrona. Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete i ett fantastiskt team.

Energi och överblick
Som projektledare hos oss leder du projekten från brief till utvärdering. Du ger energi till arbetsgruppen, utvecklar kunder, genererar affärer samt ansvarar för budget och uppföljning. Ditt intresse för uppdragsgivarnas utmaningar inom kommunikation är stort, och det kombineras med kunskaper och insikter om olika kanaler.
Du finns redan idag på en kommunikationsbyrå eller så arbetar du med projektledning och kommunikation i näringslivet eller inom offentlig sektor.
Vi räknar med att du har relevant utbildning eller motsvarande yrkeskunskaper. Erfarenhet från strategiskt kommunikationsarbete är meriterande.

Vi är nyfikna på dig
Låter det intressant? Skicka i så fall din ansökan med cv till elin.malmhult@infab.nu. Sista ansökningsdag är den 17 augusti. Rekryteringen sker löpande. Vi ser fram emot att träffa dig och få din syn på kommunikation som visar vägen.