Infab i slutstrid om Publishingpriset

Infab Kommunikation har återigen blivit nominerat till Publishingpriset – denna gång med Karlskrona kommuns medborgartidning i Karlskrona.

– Det känns väldigt roligt och hedrande att tävla om ett av Sveriges mest prestigefyllda kommunikationspriser. Det är resultatet av ett gott samarbete med Karlskrona kommun och väldigt duktiga kolleger. Vårt sätt att arbeta får allt större, positiv uppmärksamhet, säger Elin Malmhult, kundansvarig och strategisk projektledare på Infab.

i Karlskrona har funnits sedan 2011 och delas ut till drygt 30 000 hushåll och företag. Tidningen är en viktig informationsspridare för kommunens verksamhet och invånare. Innehållet ska vara inspirerande och berätta om allt som händer i staden, både i näringslivet och i det offentliga rummet. Omslaget har alltid en härlig känsla och temat ”människor vid vatten” går som en röd tråd genom varje nummer.

Publishingpriset delas ut i Stockholm den 7 november och är en jurybedömd tävling som belönar redaktionell kommunikation och marknadskommunikation inom områdena e-publikationer, film, print och webb. Den är fristående från branschens organisationer.

Läs senaste numret av i Karlskrona