Prestigefyllt pris i sikte för Infab

Infab har återigen blivit nominerade till Publishingpriset, denna gång med Karlskrona kommuns medborgartidning i Karlskrona. Prisutdelningen sker den 7 november på Berns i Stockholm. Magasinet är ett av många som vi producerar åt våra kunder.

För andra året i rad är Infab nominerade till Publishingpriset. Den här gången är det med Karlskrona kommuns medborgarmagasin ”i Karlskrona” som tävlar mot bidrag från sex andra byråer. Både vi och kunden är väldigt stolta över nomineringen och ser med spänning fram emot prisutdelningen den 7 november.

Infab har under flera år tagit fram både tryckta och digitala magasin samt utvecklat och tillgänglighetsanpassat dem. Vi producerar målgruppsnischade tidningar avsedda för bland annat kommuninvånare, kunder och leverantörer samt personal. Ett välgjort magasin med intressant innehåll är både uppskattat av läsarna och ger content som är lätt att använda i andra kanaler för att få större spridning.

Har du frågor eller funderingar på hur ni bäst förvaltar ert innehåll för att nå ut till så många som möjligt? Kontakta oss gärna, elin.malmhult@infab.nu!

Läs mer om nomineringen.