Är du en lysande Art Director/Creative Director?

Vi söker en Art Director/Creative Director som drivs av viljan att utveckla våra kunder, skapa framstående kreativa koncept, idéer med effekt och utforska nya, innovativa sätt att kommunicera med våra uppdragsgivares målgrupper. Du vill göra skillnad och världen lite bättre.

Om dig
Som Art Director/Creative Director är du van att arbeta både kreativt och strategiskt med förmåga att analysera kundens önskemål och behov. Att arbeta utifrån mål, strategier och målgrupper för att skapa insikter, leda teamet rätt och leverera på högsta nivå. Din strategiska kompetens är hög och du är en inspiratör. Självklart har du en stark stilkänsla, kreativ höjd och ett starkt driv. Du kan ta uppdraget från brief till leverans och är noggrann i ditt arbete.

Du arbetar lika självklart med digitala kanaler som med analoga, och du har mycket god kunskap om medielandskapets utveckling. Du är intresserad av människor, omvärld och innovation som är relevant inom kommunikationsområdet och du motiverar arbetsgruppen att tänka steget längre än efterfrågat.
Hos oss är teamet allt. Vi tror att vi åstadkommer mer tillsammans och vi hoppas du delar den inställningen. Tillsammans med arbetsgruppen ansvarar du för uppdragsgivare inom både offentliga verksamheter och privata företag där ambitionsnivån är mycket hög.

Om oss
Välkommen till kommunikationsbyrån Infab.
Vi är 35 anställda, omsätter drygt 55 miljoner kronor och har kontor i Helsingborg, Malmö, Kristianstad och Karlskrona. Bland våra uppdragsgivare hittar du ett hundratal företag och offentliga verksamheter.

Vi är nyfikna på dig
Låter det intressant? Skicka i så fall din ansökan med cv till rekrytering@infab.nu. Sista ansökningsdag är 12/10, rekryteringen sker löpande. Vi ser fram emot att få träffa dig. Har du frågor kontakta Elin Malmhult, elin.malmhult@infab.nu.