Vi söker en driven webbutvecklare. Är du den vi letar efter?

Vi söker en driven programmerare och systemutvecklare till vårt kontor i Kristianstad. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på en byrå med spännande uppdrag, och en utvecklande företagskultur. Dessutom får du ett härligt team av kreativa kollegor som ser fram emot förstärkning.

Infab består av 35 kommunikatörer som brinner för att göra Sverige mindre krångligt. Det sker genom Vägledande kommunikation – strategier, film, design, webblösningar och mycket annat som gör enkelt, gör synligt och visar vägen för medborgare, privatkunder, företagsledare och förvaltningschefer, för att ta några exempel. Glädjande nog verkar vi vara något på spåren. Faktum är att antalet kunder och uppdrag växer snabbare än någonsin. Därför behöver vi omgående förstärkning inom webbutveckling till kontoret i Kristianstad. Vi erbjuder ett utmanande och varierande arbete i ett härligt, kreativt team.

Du kommer att arbeta i både stora och mindre projekt både självständigt men även tillsammans med resten av teamet som består av utvecklare, designers och projektledare. Du får möjlighet att arbeta med olika plattformar och utveckla skräddarsydda webbplatser och webbsystem till våra kunder. Vi söker dig som brinner för kreativa lösningar och är van att se till helhet såväl som detaljer. Du är van att utveckla både backend och frontend och är inte rädd för nya utmaningar.

Kunskaper vi söker:
Backend: PHP, Laravel
Databas: MySQL
Frontend: Javascript (Vue.js), HTML, CSS (Sass, Tailwind)

Tjänst: Programmerare och webbutvecklare
Start: Omgående eller efter överenskommelse
Plats: Kristianstad
Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan
Skicka ditt CV samt arbetsprov på något som du har utvecklat till:

annica.lagergren@infab.nu