Missa inte årets viktigaste hållbarhetsevent!

Den 18 september anordnas årets upplaga av A Sustainable Tomorrows hållbarhets- och framtidskonferens på Dunkers kulturhus i Helsingborg. Biljetter till evenemanget släpps i maj månad.

Infab är sedan ett år tillbaka en av huvudsponsorerna för A Susainable Tomorrow.

Lars Jacobsson, styrelseordförande på Infab säger:
– A Sustainable Tomorrow har det mest intressanta nätverket, de bästa konferenserna och den senaste kunskapen när det gäller hållbara affärer. Infab vill vara längst fram i arbetet med hållbarhetskommunikation och har ambitionen att ständigt utveckla sitt eget hållbarhetsarbete. A Sustainable Tomorrow bidrar med värdefulla verktyg.

Årets konferens är den sjätte i ordningen och anordnas på Dunkers kulturhus i Helsingborg den 18 september, i samarbete The Vault Hotel. Även denna gång medverkar tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt som ger ett makroperspektiv utifrån årets tema. Regeringskansliet kommer också att vara representerade genom Sveriges ambassadör för hållbara affärer, Jakob Kiefer.

Om A Sustainable Tomorrow
A Sustainable Tomorrow är bäst på möten som får hållbarhet att hända. Vi bygger broar mellan näringsliv, offentlig sektor, civilsamhälle och akademi för att främja hållbara samarbeten och nya affärsmöjligheter. Läs mer här: asustainabletomorrow.com.se

Catarina Rolfsdotter-Jansson, innehållsansvarig för A Sustainable Tomorrow, säger:
– A Sustainable Tomorrow bygger vidare på framgången från 2018 och det starka engagemanget från näringslivet att arbeta med de Globala målen. Vi vill vara en katalysator för omställningen till ett hållbart samhälle där näringslivet agerar motor. Hållbarhetsfrågorna, främst klimatet, gäller nu vår planets och kommande generationers överlevnad. ”There is no business on a dead planet” är inte längre ett motto för aktivister, utan även för näringslivets ledare. Årets tema och program har vässats utifrån deltagarnas feedback och presenteras inom kort.