Allt du behöver för en lyckad Almedalsvecka – Vi hjälper dig!

Knappt fem månader kvar. Är du redan färdig med planeringen av din organisations närvaro i Almedalen? Eller har du inte ens börjat? Oavsett var i planeringsstadiet du är, kan vi hjälpa dig. Infabs PR-team har mer än 15-års erfarenhet av Almedalsveckan och vet var, hur och när du ska agera för att få bästa möjliga genomslag.

– Det viktigaste är att du har ett tydligt syfte och mål med din närvaro. Beroende på om du ska nätverka, etablera ett nytt varumärke eller väcka opinion, kan du behöva olika aktiviteter. Vi kan hjälpa dig att arrangera det som är smartast och effektivast, säger Ted Bergdahl, PR-ansvarig och kommunikationsstrateg på Infab.

Almedalsveckan var från början en renodlad politikervecka, men har alltmer kommit att bli Sveriges största mötesplats för näringsliv, offentliga aktörer, frivilligorganisationer och politiska makthavare.

– Almedalen är den i särklass bästa arenan om du vill träffa andra samhällsaktörer, delta i det offentliga samtalet och hålla dig uppdaterad på olika områden, säger Ted Bergdahl.

Vi på Infab kan hjälpa dig att anordna påverkansmöten, vi arrangerar seminarier och events som vi också modererar, och vi sköter all dokumentation. Behöver du ta fram material inför din medverkan i Almedalen, ordnar vi det också. Broschyrer, inlägg i sociala medier, filmer – vi anpassar innehåll, form och kanal efter ditt behov.

– För att nå igenom i Almedalen krävs att du sticker ut och har ett väl genomtänkt tilltal och budskap. Det gäller att vara kreativ och tänka nytt, säger Ted Bergdahl.

Boka ett kostnadsfritt möte med oss så diskuterar vi hur din organisation på bästa sätt kan nå ut inför och under Almedalsveckan. Och dela gärna med dig av nyhetsbrevet till andra som kan vara intresserade.

Kontakta
Ted Bergdahl
070-956 00 80
ted.bergdahl@infab.nu.

Tora Dahlström
076–540 06 06
e-post tora.dahlstrom@infab.nu

Infab – Vi vägleder dig i Visby!