Är du vår nya strategiska projektledare?

Vi står inför stora samhällsutmaningar och ett kommunikationsklimat som vi aldrig tidigare har skådat. Behoven av våra tjänster ökar stadigt och därför behöver vi omgående förstärkning.

Som strategisk projektledare ansvarar du för att utveckla våra kunder. Du fungerar som rådgivare, skriver strategier och planer samt driver flera parallella projekt samtidigt. Ditt fokus ska vara på våra strategiska uppdrag men med en flexibilitet för andra typer av projekt. Självledarskap, drivkraft och en glädje i att göra affärer är framgångsfaktorer. Tillsammans med resten av gänget ser du till att vi dagligen producerar kommunikationslösningar i världsklass.

Du har kvalificerad utbildning inom marknadsföring och kommunikation alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du arbetet på reklambyrå eller kommunikationsbyrå är det en stor merit.

Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett fantastiskt team. Prestigelöshet, samarbete och passion är grundläggande för oss. Hos oss får du arbeta med spännande uppdrag för offentlig sektor, ideella verksamheter samt B2B och B2C. Vi har kontor i både Karlskrona, Kristianstad, Helsingborg och Malmö. Placeringsorten är därmed flexibel.

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta affärsområdeschef Elin Malmhult, elin.malmhult@infab.nu.

Skicka din ansökan med CV till elin.malmhult@infab.nu. Sista ansökningsdag är den 18 oktober. Rekrytering sker löpande.