Copywriter? Vi behöver dig!

Infab söker omgående förstärkning på copysidan.

Som copywriter hos oss arbetar du med allt från kommunikationskoncept till löpande produktion. Från SEO-anpassade texter, kampanjbudskap, ramberättelser, strategi till artiklar och reportage. Du har förmågan att berätta en historia så att människor lyssnar. Med din vassa penna väcker du mottagarens uppmärksamhet och förmedlar budskap på ett träffsäkert sätt. I digitala såväl som i analoga kanaler.

Som copywriter är du van att arbeta både kreativt och strategiskt med förmåga att analysera kundens önskemål och behov. Att arbeta utifrån mål, strategier och målgrupper för att leverera på högsta nivå. Du kan ta uppdraget från brief till leverans och är noggrann i ditt arbete.

I botten har du förmodligen en copywriterutbildning eller liknande. Erfarenhet från arbete på byrå samt med offentliga verksamheter är meriterande. För att trivas på Infab är det viktigt att du är prestigelös och tycker om att arbeta i grupp såväl som självständigt. Hos oss är teamet allt. Tillsammans med arbetsgruppen ansvarar du för uppdragsgivare inom offentliga verksamheter, privata företag och ideella verksamheter samt B2B och B2C. Vi har kontor i både Karlskrona, Kristianstad, Helsingborg och Malmö. Placeringsorten är därmed flexibel.

Kontakt
Är du vår nya copywriter? Skicka i så fall din ansökan med cv till affärsområdeschef Elin Malmhult, elin.malmhult@infab.nu. Bifoga även två arbetsprover i en pdf och skriv en kort beskrivning till varje arbetsprov (kund, bakgrund till uppdraget, din roll och när arbetet utfördes). Sista ansökningsdag är den 11 november. Rekrytering sker löpande. Vi ser fram emot att träffa dig!