Skräddarsytt CMS-verktyg för String Furniture

Det kontinuerliga samarbetet mellan möbeldesignföretaget String Furniture och Infab har under 2020 nått nya höjder. Infab lovordas för att ha skapat ett unikt och heltäckande CMS-verktyg för hantering av String Furnitures hela digitala innehåll. Det täcker in allt från smart artikelhantering till en webbplats för otaliga språk.

– Vi har samarbetat med Infab och Ikoncept sedan 2018 och har sedan dess byggt om större delar av vår digitala produkthantering, vår webbsida och CMS-verktyg, säger Charlie Bojsen, business development leader på String Furniture. Nu har vi en komplett lösning som låter oss hantera översättningar, media, vår komplexa artikelstruktur och mycket mer därtill. Charlie Bojsen säger att samarbetet med Infabs webb- och systemutvecklingsdel Ikoncept har varit nära och flexibelt och fungerat bra.

– Vi har jobbat intensivt med ständig funktionsutveckling både inför och efter lanseringen av vår nya portal för återförsäljare. Vi är mycket nöjda med samarbetet och resultatet!

Utveckling som möter behoven
Infab har till punkt och pricka byggt struktur och funktionalitet utifrån String Furnitures specifika behov. Det har resulterat i en skräddarsydd portal som inte bara används av String Furniture, utan också av tusentals användare runt om i världen i form av återförsäljare, agenter och distributörer. De loggar in själva, ser sin statistik, hämtar media och lägger sina order med mera. Samtidigt som portalen interagerar med String Furnitures databas fungerar den som plattform för möbeldesignföretagets webbplats.

Allt i en lösning
Det är fortfarande ganska ovanligt att en kommunikationsbyrå med digital expertis levererar ett komplett system. Ofta handlar det om att försöka knyta samman en mängd olika system för hantering av produktflora och kundstock.

– Vi har levererat en detaljbyggd lösning för allting, säger Daniel Källstrand Modig, digital strateg och lead developer på Infab. Det går ju när vi bygger från scratch. Särskilt nöjda är vi med att vi har kunnat koppla samman allting med artikelhanteringen. Vi har också integrerat populära funktioner på plattformen, som till exempel ”Build Your Own” som är utvecklad av Lindell Multimedia.

Det är det gränssnitt som ger kunderna möjlighet att designa sin egen Stringhylla.
Men inte nog med detta. Det digitala är som bekant i ständig utveckling, så String Furniture och Infab har redan en plan klar med spännande aktiviteter som räcker hela 2021.

Utforska gärna String Furnitures webbplats: stringfurniture.com.