Till er alla från oss på Infab

Det gångna året har sannerligen varit fyllt av utmaningar för oss alla. Vi på Infab led med kunder som tvingades ställa in aktiviteter och fick i våras själva både flytta vårt kontor i Helsingborg till mindre lokaler och korttidspermittera medarbetare. Vi förstod ju efterhand, precis som ni, att det gällde att göra så gott vi kunde. Vi anpassade oss – och fick börja hjälpa kunder att hitta nya lösningar.

Faktum är att vi vill rikta ett stort tack till våra kunder som på ett föredömligt sätt har genomfört de projekt de kunnat för att hålla hjulen rullande. Likaså har våra samarbetspartner och leverantörer ställt upp och ställt om för fortsatt ruljangs. Vi vill också ge en stor eloge till våra medarbetare som har varit extremt lyhörda och flexibla. Det är i sådana här tider som ömsesidigt förtroende verkligen gör skillnad. Det är inte alltid lätt att värna arbetsglädjen när vi tvingas sitta ensamma på våra kontor eller vår kammare, men vi har lyckats hålla vår fina laganda vid liv.

Vår vana trogen försöker vi se ljusglimtar och dra lärdom. Vi upplever till exempel att både vi och våra kunder har blivit riktigt duktiga på digitala möten. Det är något vi alla och klimatet kommer att dra nytta av över tid. Vi tar också med oss vetskapen om att vi kan ställa om snabbt när så krävs. Dessutom vet vi nu att det även väntar positiva jobbutmaningar som gör att vi kan se 2021 an med tillförsikt.

Med dessa ord tackar vi er alla för visad kämpaglöd. Nu hoppas vi att hänsyn och vaccin kan få stopp på pandemin så att tiderna åter kan ljusna, i alla bemärkelser. Vi på Infab skänker i år hela vår julgåva till Barncancerfonden, för vi vill göra så gott vi kan för att stödja forskning och utveckling som bedrivs för barnens bästa.

Med önskan om sköna helger och ett Gott Nytt År,

Jakob Ståhl, vd, Infab, och Lars Jacobsson, styrelseordförande, Infab