Infab vässar laget med spännande trio

Den ena vänder hem till Blekinge med en bred palett av kunskap och erfarenhet från såväl reklambranschen som det offentliga. Den andre tillför strategiskt och kreativt bränsle samt en berättarglädje som gynnat mängder av kunder genom åren. Och den tredje är en före detta mjukvaruutvecklare som for ända till Australien och tillbaka för att finna sitt kall som art director.
Möt Cecilia Egerö, strategisk projektledare, Tobias Borgfors, senior copywriter och Dennis Törnström, AD.

Projektledare med smak för livets goda
Cecilia Egerö har drivit och lett projekt inom kreativ kommunikation i över ett decennium. Hon har haft nyckelroller på byråer inom PR, idé, reklam och design samt på förlag och inom offentlig regionutveckling. Det har gett henne en djup förståelse för olika arbetsprocesser. Hon vill nu använda sin kunskap för att hjälpa företagen och organisationerna på Infabs breda och varierade kundlista.

Jag strävar efter att utvecklas i min yrkesroll, och Infab strävar efter att utveckla verksamheten. Tillsammans tror jag att vi har möjlighet att växa i symbios.

Cecilia Egerö ses som något av en livskonnässör, som efter uppväxten i Sölvesborg har huserat i Lund, Malmö och Stockholm. Nu bor hon åter i Sölvesborg – i ett stimulerande renoveringsprojekt.

Jag trodde aldrig jag skulle flytta tillbaka, men i år ville hjärtat hem. Tänk så det kan bli.

Hon utgår från Kristianstad, men figurerar även på kontoren i Helsingborg, Malmö och Karlskrona.

Kreativ och strategisk ordkonstnär
–Det finns ju så mycket bra där ute värt att berätta om.

Så enkelt och tydligt förklarar senior copywriter Tobias Borgfors meningen med sitt jobb. Med sig till Infab har han många års erfarenhet från byråsidan och ett par år som varumärkesansvarig och marknadschef. Det är ett extra värdefullt bagage om man vill kunna jobba insiktsdrivet och kundnära. Som copywriter hoppas han kunna tillföra strategiskt och kreativt bränsle till Infabs lösningar, i nära samarbete med kunder och samarbetspartner. För allt det där som är kvar att berätta.

Tobias Borgfors är mycket förtjust i idéer och kreativa koncept i arbetslivet, men också på fritiden. Till den senare kategorin räknar han familjen med fyra barn och två katter i ett hus från 1960-talet i Lomma.

Det är aldrig riktigt färdigt och en ständig källa till kärleksfullt skissande och snickrande om vartannat.

Art director med bild- och bollsinne
Under Dennis Törnströms uppväxt i Karlskrona grodde hans intresse för att lösa problem med teknik respektive grafik. Han tog sin examen i mjukvaruutveckling och hann jobba med det i två år innan han insåg att han inte skulle valt tekniken vid det där vägskälet. Så han sade upp sig, flyttade till Australien och kom tre år senare hem med en universitetsexamen i grafisk design. Efter fem år som marknadsförande grafisk formgivare på Blekinge Tekniska Högskola tar han nästa steg i sin karriär:

Infab känns som en mycket spännande arbetsgivare med roliga uppdrag, tydliga mål och höga ambitioner. Jag hoppas kunna bidra till att skapa värde med min kreativitet och mitt breda intresse inom design, kommunikation och marknadsföring. Jag ser verkligen fram emot att lära känna organisationen, mina nya lagkamrater, våra kunder och deras målgrupper.

Dennis Törnström bor nu med sambo och tvååriga dottern Ellie i Listerby i Ronneby kommun. På fritiden spelar han fotboll och golf, och med jämna mellanrum ger han sig ut på äventyr med kameran i hand.