Webbsida och bokningssystem


En snygg utsida som matchar företagets profil och tydlig design som gör det enkelt att boka förråd.

Kund: Magasinera.com

Bakgrund

Magasinera.com är ett företag som hyr ut förråd runt om i Skåne, Blekinge och Småland. De ville ta ett omtag på sin webbplats, uppdatera såväl design som funktioner för att underlätta för besökaren att navigera sig runt på sidan.

Uppdrag

Infab fick till uppdrag att ta fram en helt ny webbdesign i företagets färger, ett nytt användarflöde, effektivisera bokningssystemet och ta fram en mobilanpassad version. Den nya webbsidan skulle innehålla funktioner som rabattpriser, sortering av anläggningar efter orter samt en listvy för liknande förråd i sökresultatet. Magasinera hade ett stort önskemål om att implementera fler bilder och textrutor som de själva kunde administrera och byta ut efter säsong.

Lösning

Syftet var att ge Magasinera en modern look som samtidigt är hållbar och kan komma att användas en lång tid framöver. Därmed valdes särskilda designtrender bort för att inte ge uttrycket av webbsidan ett bäst före datum.

Bokningsledet byggdes om för att göra det mer effektivt och tryggt för användaren att gå igenom processen från sök till bokningsinformation. Även CMS:et utvidgades med flera olika moduler för att underlätta underhåll av sidan och i längden göra det enkelt för administratören att arbeta med webbplatsen.

Gå in och kika på resultatet!
Magasinera.com