Webbsida och intranät


Webbsida och intranät utvecklat i Infabs CMS-system.

Kund: Sveland

Webbsida och intranät

Bakgrund

Sveland erbjuder djurförsäkringar och värnar för djurens hälsa och välmående. De har ett stort antal ombud spridda över landet vilket ställer stora krav på kommunikationen. Infab har arbetat i flera år med Sveland i egenskap av reklambyrå med bland annat webbproduktion.

Lösning

För att ge Sveland god service och möjlighet att vara delaktiga i företagets dagliga verksamhet har vi integrerat webbplatsens CMS med vårt egenutvecklade intranätsystem, IQ Intranet. Systemet innehåller alla de funktioner som behövs i ett intranät och är intuitivt och användarvänligt. Här finns exempelvis viktiga dokument för ombud, kalender, diskussionsforum och till och med ett eget ”Blocket” där medarbetarna kan sälja och köpa saker inom företaget. Intranätet är även designat och formgivet på ett trevligt och lättsamt sätt.

Infab har också utvecklat och integrerat Svelands webbsida med en integrerad ”Räkna/Teckna-funktion” som kopplar direkt in i affärssystemet. Webbsidan är byggd i vårt CMS-system, IQ CMS, vilket gör att vi enkelt kan bygga vidare och lägga till funktioner och integrationer.