Copywriter

Vill du skapa ljusa framtidsutsikter åt andra? Då kan vi vara en match.  

När mycket i samhället pekar åt fel håll tror vi på kommunikation som vägvisare till något bättre. Och vi är inte ensamma om den tanken. Våra uppdragsgivare inom privata och offentliga verksamheter blir fler och vi söker därför nya kollegor.

Jobbet
Vi behöver dig som kan fånga oss med dina ord. Som skriver klart som källvatten även när briefen är grumlig. Inget fluff, insikts- och idédrivet förstås, och hemma i alla kanaler. Börjar du här blir det en blandning av samhällskommunikation och sälj, och du älskar det. Helt enkelt för att drivs av att göra saker intressanta. Även när de ger sken av motsatsen. 

Din bakgrund
Det är viktigt att du har kvalificerad utbildning inom copywriting och att du har erfarenhet av livet på en kommunikationsbyrå eller motsvarande. Du älskar pulsen och kreativiteten och är en lagspelare som gärna arbetar i flera parallella projekt. Vi erbjuder ett utmanande jobb i ett härligt team genomsyrat av mod, engagemang och affärsmässighet. Tillsammans kommer vi att leverera insiktsdriven kommunikation i världsklass.

Vi har kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Karlskrona. Placeringsorten för tjänsten är flexibel.

Rekryteringen sker löpande, sista ansökningsdag 8/12.

Du ansöker genom att skicka ditt CV och några rader om dig själv till joinus@infab.nu