Final Art

Vill du skapa ljusa framtidsutsikter åt andra? Då kan vi vara en match.

När mycket i samhället pekar åt fel håll tror vi på insiktsdriven kommunikation som vägvisare till något bättre. Och vi är inte ensamma om den tanken. Våra uppdragsgivare inom privata och offentliga verksamheter blir fler och vi söker därför nya kollegor.

Jobbet
From good to great. Det är vad som händer när du får ett jobb i dina händer. Lika formsäker som vass i programmen du jobbar i. Snabb, men framför allt noggrann och genuint intresserad av både form och kommunikation. Därför är du inte rädd att komma med förbättringsförslag när resten av teamet blivit hemmablinda. Huvudsaken är att leveransen sitter som ett smäck.

Din bakgrund
Det är viktigt att du har kvalificerad utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst ett par års erfarenhet av livet på en reklam- eller kommunikationsbyrå och älskar pulsen och kreativiteten i arbetet. Vi erbjuder ett utmanande jobb i ett härligt team genomsyrat av mod, engagemang och affärsmässighet. Tillsammans kommer vi att leverera insiktsdriven kommunikation i världsklass.

Vi har kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Karlskrona. Placeringsorten för tjänsten är flexibel.

Rekryteringen sker löpande, sista ansökningsdag 8/12.

Du ansöker genom att skicka ditt CV och några rader om dig själv till joinus@infab.nu