Är du en dynamisk projektledare?

Dynamisk projektledare

Vi står inför stora samhällsutmaningar och ett kommunikationsklimat vi aldrig tidigare skådat. Då behovet av våra tjänster ökar behöver vi omgående förstärkning i form av en dynamisk och strukturerad projektledare med kundansvar.

Din uppgift som projektledare och kundansvarig blir att driva projekt och utveckla våra kunder. Det innebär inte bara att du målmedvetet genererar affärer och leder projekt från brief till utvärdering. Du skapar också en positiv energi som lyfter såväl kunder som arbetsgrupper. Du kombinerar ditt stora engagemang i uppdragsgivarnas utmaningar med kunskap om och insikt i olika kanaler.
Du blir också en ambassadör i vårt arbete med att utveckla byrån framåt, kulturellt och strategiskt.

Det är viktigt att du har kvalificerad utbildning inom marknadsföring och kommunikation eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av livet på en reklam- eller kommunikationsbyrå och älskar pulsen och kreativiteten i arbetet. Du är en lagspelare som gärna leder flera parallella projekt och ser självledarskap, drivkraft och glädje i att göra affärer som klara framgångsfaktorer. Vi erbjuder ett utmanande jobb i ett härligt team genomsyrat av ödmjukhet, samarbete och passion. Tillsammans kommer vi att leverera kommunikationslösningar i världsklass.

Hos oss får du arbeta med spännande uppdrag för såväl offentlig sektor och ideella verksamheter som inom B2B och B2C. Vi har kontor i Karlskrona, Kristianstad, Helsingborg och Malmö. Placeringsorten för tjänsten är Karlskrona eller Kristianstad. För frågor, kontakta VD Elin Malmhult, elin.malmhult@infab.nu. Skicka din ansökan med CV till elin.malmhult@infab.nu. Sista ansökningsdag är den 10 juni. Rekrytering sker löpande.