Är du en inspirerande Art Director/Creative?

Art Director/Creative

Vi står inför stora samhällsutmaningar och ett spännande kommunikationsklimat. Då behovet av våra tjänster ökar, behöver vi omgående förstärkning i form av en AD/Creative. Vi söker dig som drivs av viljan att utveckla kunder, som gärna utforskar nya vägar för att nå rätt målgrupp och som skapar kreativa idéer och koncept som ger effekt. Du vill göra skillnad – och helst göra världen lite bättre.

Din uppgift som AD/Creative är att arbeta kreativt och strategiskt utifrån kundernas mål, strategier och målgrupper. Du är en inspiratör med hög strategisk kompetens som skapar insikter, leder teamet rätt och levererar på högsta nivå. Hos oss är teamet allt. Vi vet att vi åstadkommer mer tillsammans och anar att du delar den inställningen. Tillsammans med arbetsgruppen ansvarar du för och bidrar till uppdragsgivare inom viktiga offentliga verksamheter och privata företag med hög ambitionsnivå.

Du behöver ha såväl vana som förmåga att analysera kundernas önskemål och behov. Självklart måste du ha en utomordentlig stilkänsla, kreativ höjd och starkt driv. Du tar hand om uppdragen från brief till leverans och är ytterst noggrann i ditt arbete. Du jobbar lika naturligt med digitala kanaler som analoga och du har mycket god kunskap om medielandskapets utveckling. Du är genuint intresserad av människor, omvärld och all innovation som rör kommunikationsområdet, och du motiverar och inspirerar gärna arbetsgruppen att tänka ett steg längre än vad som efterfrågas.

Det är viktigt att du har kvalificerad utbildning inom marknadsföring och kommunikation. Du bör också ha erfarenhet av livet på en reklam- eller kommunikationsbyrå och älska pulsen i arbetet.

Vi som söker dig är kommunikationsbyrån Infab. Vi är cirka 25 medarbetare och omsätter cirka 35 miljoner kronor. Vi erbjuder ett utmanande jobb i ett härligt team genomsyrat av ödmjukhet, samarbete och passion. Tillsammans kommer vi att leverera kommunikationslösningar i världsklass.

Vi har kontor i Karlskrona, Kristianstad, Helsingborg och Malmö, så placeringsorten är flexibel.
Låter det intressant?

För frågor om tjänsten, kontakta CD Ulrika Landbring, ulrika.landbring@infab.nu.
Skicka din ansökan med CV till ulrika.landbring@infab.nu. Sista ansökningsdag är den 15 november. Rekrytering sker löpande.
Vi ser fram emot att få träffa dig.