Näringsliv

Hjälp kunderna på traven

”Varför ska jag bli kund hos er istället för hos konkurrenten A, B, C, eller D?” De företag som på bara några sekunder ger ett övertygande svar har goda förutsättningar att bli vinnare i kunskapssamhället.

Vägledande kommunikation gör tillvaron lite enklare för ditt företags kunder och blivande kunder. Resan börjar med att finna en tydlig säljbar skillnad och finslipa bevisen för den. Nästa steg är att koppla på en egen röst, ett eget utseende och smarta kanalval. Sedan börjar arbetet med att nå fler, sälja mer, öka lojaliteten, stärka dialogen eller vad det nu är som ditt varumärke behöver hjälp med.

Infab har kunskap och erfarenhet från samarbete med fler än hundra kommersiella varumärken. Bland de branscher vi har arbetat särskilt mycket med kan nämnas livsmedel, agrar verksamhet, tillverkning/industri och IT.

Hos oss samarbetar en rad specialister – från strateg, projektledare, AD, copywriters och illustratör till systemutvecklare, 3D-specialister och fotografer. Vi brinner för att göra enkelt, göra synligt och visa vägen för alla som ditt varumärke vänder sig till.


Göra enkelt

Infab som har 30 års erfarenhet som reklambyrå, komprimerar, tydliggör och förpackar ditt företags budskap så att mottagaren tar det till sig på ett enkelt sätt.

Hilding Anders

Läs mer
Göra synligt

Starka varumärken sticker ut. Vi bidrar med strategi, idéer och kommunikation som gör att ditt varumärke tränger igenom bruset.

Orangea Staden

Läs mer
Visa vägen

Bra vägledning genom köpprocessen tydliggör fördelar och rätar ut frågetecken. Resultatet är ökad kundnöjdhet och kortare tid från intresse till avslut.

Hilding Anders, AirBreeze

Läs mer