Om Infab

Det är lätt att gå vilse i kunskapssamhället. Vi visar vägen.

Varje dag fattar en människa runt 35 000 stora och små beslut. Det handlar om allt från vilken utbildning vi ska välja till vad som ska stå på frukostbordet. Vägledande kommunikation gör tillvaron lite enklare – något som sparar tid, energi och pengar för alla som ditt varumärke vänder sig till.

Allt högre tempo. Allt fler valmöjligheter. Allt fler produkter och tjänster. Allt större mängder information. Det är klurigt att navigera i kunskapssamhället.

Infab är kommunikationsbyrån som underlättar för dig, din organisation och dina målgrupper. Det sker med hjälp av idéer, tjänster och digitala produkter som gör enkelt, gör synligt och visar vägen.

Den som underlättar för andra blir rikligt belönad – oavsett om målet är att sprida kunskap, nå fler, sälja mer, öka lojaliteten eller stärka dialogen.

Göra enkelt

”Hur når vi ut i organisationen med komplexa strategier för läkemedel? ”Hur tydliggör vi villkoren för rot- och rutavdrag?” ”Hur blir kommunens webbplats tillgänglig för synskadade?” Vi finner den röda tråden i komplexa produkter, tjänster och sammanhang – från ny teknik till skatteregler.

Göra synligt

”Hur får vi ännu fler att välja vår lösning istället för konkurrenternas?” ”Hur ökar vi kunskapen om kvinnofrid?” ”Hur signalerar vi visuellt att kommunens alla bolag och förvaltningar hör ihop?” Vi ser till att ditt varumärke eller budskap blir synligt och når fram till mottagarens hjärta och hjärna.

Visa vägen

”Hur får jag överblick över cykelvägarna i kommunen?” ”Hur finner vi en säng som ger bra stöd för våra ryggar?” ”Hur hittar jag ut från stationen?” Vi hjälper dina kunder eller användare att hitta från A till B på bästa sätt samt fatta kloka beslut inför större köp.

Välkommen till kommunikationsbyrån som visar vägen!
Elin Malmhult, VD

Funderar du på att byta byrå? Ring mig på 0765-40 06 71 eller mejla till elin.malmhult@infab.nu, så berättar jag mer om fördelarna med kommunikation som gör enkelt, gör synligt och visar vägen.