Projektledare

Vill du skapa ljusa framtidsutsikter åt andra? Då kan vi vara en match.

När mycket i samhället pekar åt fel håll tror vi på insiktsdriven kommunikation som vägvisare till något bättre. Och vi är inte ensamma om den tanken. Våra uppdragsgivare inom privata och offentliga verksamheter blir fler och vi söker därför nya kollegor.

Jobbet
Du älskar att leda nästan oavsett vad projektet handlar om. Split vision betyder att du ser både kundens och teamets behov, dag för dag. Du formulerar projektets mål och omfattning med tydlighet och har örat mot processen för att vara den som styr upp när det krävs. Att pusha och peppa i stunden är lika naturligt som att ta fram välstrukturerade planer i Excel. När det är dags att presentera är det du som inleder med pondus och positiv energi.

Din bakgrund
Det är viktigt att du har kvalificerad utbildning inom marknadsföring och kommunikation eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av livet på en reklam- eller kommunikationsbyrå och älskar pulsen och kreativiteten i arbetet. Du är en lagspelare som gärna leder flera parallella projekt och ser självledarskap, drivkraft och glädje i att göra affärer som klara framgångsfaktorer. Vi erbjuder ett utmanande jobb i ett härligt team genomsyrat av mod, engagemang och affärsmässighet. Tillsammans kommer vi att leverera insiktsdriven kommunikation i världsklass.

Vi har kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Karlskrona. Placeringsorten för tjänsten är flexibel.

Rekryteringen sker löpande, sista ansökningsdag 8/12.

Du ansöker genom att skicka ditt CV och några rader om dig själv till joinus@infab.nu