Trafik

Vägledning till miljoner resenärer

*Allt fler inser fördelarna med att åka kollektivt. Under varje år görs miljontals resor med buss, tåg, spårväg, tunnelbana och fartyg i Sverige. Behovet av kommunikation som visar vägen för resenärerna är stort.

Infab är en av Sveriges största leverantörer av trafiknära kommunikation. Våra
lösningar används i tidtabeller, kartor, handböcker, informationsskärmar och skyltkoncept på stationer och hållplatser.

Sedan starten 2001 har Infab samarbetat med både svenska och nordiska aktörer inom kollektivtrafik. På så sätt har våra medarbetare samlat på sig mycket kunskap inom området. För att citera en av våra kunder: ”Byråns kompetens inom trafiknära kommunikation är i det närmaste unik.”


Göra enkelt

Effektiv kollektivtrafik handlar inte bara om att ta sig från en plats till en annan. Lika viktigt är att få tydlig information om restider, avgångar, störningar och snabbaste vägen till rätt hållplats. Våra lösningar gör det enkelt att resa tillsammans.

Skånetrafiken

Läs mer
Göra synligt

Göra synligt

Ibland måste man fatta snabba beslut. Då är det viktigt att hitta rätt information på ett enkelt sätt. På Infab är vi experter på att ta fram tydlig information, oavsett om det gäller en tidtabell, en informationsbroschyr eller en karta.

Marknadsundersökningar

Läs mer
Visa vägen

Visa vägen

En bild säger mer än tusen ord. För att visa vägen säger en karta ännu mer. En bra karta är ovärderlig när det gäller att visa vägen och hitta rätt. På Infab har våra GIS- och kartingenjörer många års erfarenhet av att ta fram bra kartor som är anpassade för sitt syfte.

Hallandstrafiken

Läs mer

Lotta Ekberg

Kartingenjör
Kundansvarig

Anders Ramstig

Kundansvarig
Projektledare