skip to Main Content

Framtiden är ingen quick fix. Därför kan vi behöva din hjälp som medarbetare eller partner.

Under 2023 har vi vuxit med nya medarbetare och samarbetspartners. Vi har levererat lösningar som blivit nominerade. Vi har flyttat till större kontor. Och viktigast av allt – vi har hjälpt våra uppdragsgivare att göra skillnad. Meningsfullt? Ja. Enkelt? Inte helt. Därför kan vi behöva dig. Som medarbetaren vi saknat (just nu en copy). Eller som vår nya familjemedlem i partnernätverket vi bygger – extended family. En långsiktig relation med ett långsiktigt mål: att se goda affärsidéer och verksamheter lyckas.

Bli vår nya copywriter

Vi tror att du har en skaplig bild av oss och uppdragen vi tar oss an. Att du gillar vårt sätt att resonera, skriva och kommunicera. Och därför vill dela med dig av din portfölj. Du tycker ju dessutom att det både är kul och viktigt att prata kommunikation. För att lyckas och trivas i rollen behöver du en kvalificerad copyutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från livet på en kommunikationsbyrå eller motsvarande. Du älskar pulsen och kreativiteten som finns där och uppskattar omväxlingen och energin i att arbeta med flera parallella projekt.

Tjänsten
Heltid, tillsvidare med inledande provanställning.
Start omgående efter överenskommelse.

Ort
Vi har kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad och Karlskrona. Placeringsorten för tjänsten är flexibel.

Ansökan
Ansök genom att skicka CV, portfolio och några rader om dig själv till .
Vänta inte för länge, då ansökningar hanteras löpande.

Bli vår nya partner

Förutom att anställa bygger vi ett partnernätverk av frilansande specialister – extended family. En möjlighet för dig som trivs bäst så. Som egen, men i tätt samarbete med oss. Fotograf, PR-skribent, beteendevetare eller digital analytiker – du är välkommen oavsett inriktning eller passion. Det viktiga förutom din kompetens är att du delar vårt obändiga samhällsengagemang.

Vill du veta mer om din möjligheter som partner? Hör av dig till elin.malmhult@infab.nu.