Skip to content

Kartor och besöksinformation

Aktiv fritid och turism

Rätt karta gör oss sugna på att komma iväg. Det är inte bara väl utmärkta färdvägar och stigar som får oss att gå igång. Att få det bästa som platsen har att erbjuda i form av rastplatser, sevärdheter, matupplevelser och boende på ett inbjudande sätt ger oss vägledning till livets goda.

Vi brinner för natur, miljö och folkhälsa. Vårt motto – För samhällets bästa – genomsyrar allt vi gör. Vi vill vara med och ge fler möjlighet att upptäcka cykel- och vandringsleder, men även andra äventyr, runt om i Sverige. Vi är kartnördar som tycker att en riktigt bra karta ger information som enbart text inte kan.

Vi har egna kartdatabaser men också tillgång till öppna kartdata. Vi kan tekniken bakom kartan likväl som hantverket med färg och form. Vi är ett helt gäng med GIS- och kartingenjörer, illustratörer, copywriters, ADs och utvecklare. Det ger oss möjlighet att hjälpa till i hela processen från idé till färdig produkt – oavsett om det gäller en tryckt karta, en informationsfolder, en skylt eller en interaktiv webbkarta.

Vill du veta mer om uppdrag och resultat?

Fler uppdrag

Fler uppdrag